ИСТОРИЯ И ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ НА ЕНДЕРС

ВСИЧКИ ДОБРИ ИСТОРИИ ЗАПОЧВАТ С НАЧАЛОТО​

Запознайте се с нас! 🙂

Разберете за нещата, които ценим, както и за бъдещите ни планове и мечти.
–– Теодор, Слав и Деяна ––

Защо Enders е уникален?

История и качество: „Ендерс Колсман” е водещ немски производител в областта на градинското и къмпинг оборудване и аксесоари. Дружеството е със седалище в гр. Вердол – Дортмунд и е с повече от 130 години история.”Enders” е синоним на качество на използваните материали и уникален дизайн на всички свои модели. Всеки един от произведените газови уреди се проверява многократно за сто процентова сигурност против изтичане на газ, преди да достигне до клиентите.

Ендерс предоставя периодично всички свои произвеждани модели на външни институти за контрол на качеството. Уредите са сертифицирани по TÜV, DVGW (немски институт за контрол на газовите съоръжения), а също притежават и всички необходими СЕ – разрешителни за експлоатация в Европейския Съюз.

Какво е Enders? Иновации в производство, години опит и бизнес модел ориентиран към Вас. Това ни позволява да ви предоставяме най-високо качество немски продукти на достъпни цени.

Какво ни кара да се усмихваме в Enders?

Помагаме на хората да споделят приятно време с любимите хора използвайки нашите продукти. Групирани в три категории, те са сред нас през различните сезони на годината . Отоплителни уреди, барбекюта за приготвяне на вкусна храна или къмпинг оборудване за вашата почивка.
Усмихваме се с любов и грижа към природата. За изработката на всички артикули се използват природосъобразни материали. За газовите уреди Ендерс използва най-модерна и съвременна технология в проектирането на горивни газови системи. В опаковането на уредите компанията се стреми да не използва изкуствени, в т.ч. пластмасови и найлонови опаковки, а залага на здрави хартиени и картонени опаковки, които лесно могат да се разграждат в природата след тяхната употреба. От 1883г. – годината на своето създаване, Ендерс се стреми да развива трайно своите технологии в производството на газови уреди и метало-обработка, опазвайки околната среда.

Всички наши продукти може да видите и на сайта на производителя Ендерс на адрес www.enders-outdoor.com. Там ще откриете всички немски газови барбекюта, барбекюта на дървени въглища, инфрачервени и газови печки, четки и препарати за почистване на барбекюта, къмпинг аксесоари, химически тоалетни, химия за тоалетни за каравани, тоалетна хартия за кемпери.

Екипът на Enders в България

Oт 2012 сме ексклузивен представител на Enders Германия чрез “Гама Билд България” ООД и сайта www.gamagaz.com .
Дружеството има за цел да направи възможно българските потребители да притежават немски уреди за своята градина, тераса и други външни пространства от най – високо качество и на достъпни цени.
Във връзка със забраната за тютюнопушене на закрити обществени места от м. юни 2012г. се радваме на особено голям интерес и широко приложение на нашите външни отоплителни уреди. Затова и предлагаме най – богатата гама външни отоплителни уреди на нашия пазар, в т.ч. многобройни газови и инфрачервени модели с уникален дизайн. Марката „Ендерс” е добре позната сред собствениците на заведения от „ХоРеКа” бранша в България.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Ендерс Трейд ООД
София, бул. Гоце Делчев № 98
ИН по ЗДДС: BG203254002 

E: info at enders-camping.com
M: 0888 132 722