януари 13, 2020 Надуваеми мебели One Bar - навсякъде с вас

Надуваеми мебели One Bar – навсякъде с вас

Надуваеми мебели ONE BAR – модерни, мобилни и удобни

 Надуваемите мебели ONE BAR от Enders комбинират модерен дизайн и лайфстайл, уникален комфорт, мобилност и лекота. ONE BAR е неповторима иновация, идеална както за градината, така и за почивка сред природата или на къмпинга.
ONE BAR са изключително удобни, а в същото време много лесни за пренасяне. ONE BAR се сглобяват и разглобяват за минути, без да е нужно да използвате инструменти. Обемът им се намалява до 1/4. Със специалната чанта от серията може да ги вземете с вас на къмпинг. 

 Качеството на надуваемите елементи, здравите стоманени рамки и висококачествените калъфки от Olefin-текстил правят мебелите ONE BAR Lounge идеални за къмпинг, градината, а защо не и за дома ви.

ONE BAR – безкрайни възможности за комбиниране

 Надуваемите мебели One Bar се предлагат във 3 варианта – фотьойл, стол и  табуретка, всеки в няколко цветови комбинации. Комбинирайте ги според вкуса и настроението Ви – единични, като диван или Lounge група. Така пространството, на което се намират, всеки път може да изглежда по различен начин.

Калъфи от олефин

 Калъфите на ONE BAR са направени от олефин – изключително здрав синтетичен текстил, издържащ на атмосферни влияния. Предимствата на олефина:

  • дълъг живот, не избелява и не пуска боя
  • подходящ за пране и при 30 градуса
  • бързосъхнеща
  • дишащ
  • не се наелектризира
  • устойчив на замърсяване, роса и др.
  • нецапаща се материя

Много лесни за сглобяване

 Мебелите ONE BAR се сглобяват много бързо. 3-4 минути са нужни за един елемент. Няма нужда да използвате нструменти . Надуваемите възглавници се прикрепват лесно към рамките чрез здрави лепенки от велкро.

 След първото надуване елементите могат да се донапомпят отново след 4-6 седмици. Лека загуба на налягането е възможна и нормална. От употребата и метеорологичните въздействия зависи и продължителността на непромененото задържане на въздуха в елементите.

 Твърдостта на напомпване зависи изцяло от Вашето желание и настроение.

Качествена изработка

 Надуваемите мебели ONE BAR са изработени така, че налягането се разпределя равномерно по цялата повърхност. По желание може да използвате елементите повече или по-малко надути. В конструкцията са интегрирани канали за отвеждане на вода, които помагат за по-бързото съхнене на калъфите при дъжд или намокряне. Специалният вентил за ръчна или електрическа помпа гарантира лесно и бързо надуване и спадане.

Бързо готов за употреба!

ONE BAR – революцията на надуваемите мебели

 Иновативната концепция на ONE BAR е комбинация от комфорта на дивана вкъщи и мобилните надуваеми мебели. Металната част, която е лесна за сглобяване, поддържа изключително удобните надуваеми възглавници. ONE BAR са качествени, комфортни и мобилни. Можете да ги използвате навсякъде. Подредете пространството според вкуса и нуждите си.

3 години гаранция

 ONE BAR са изработени прецизно и качествено. Използваните материали са специални и издържат на атмосферните влияния навън. В случай на рекламация ние ще реагираме възможно най- бързо чрез нашия сервиз. За продуктите ONE BAR ви даваме 3 годишна гаранция от датата на покупката. 

 Ако случайно успеете да спукате възглавницата е възможно надуваемите елементи да бъдат залепени. В комплекта са налични специални лепенки за PVC – материали, с които с лекота може да залепите и поправите евентуални дупки. При лепенето моля следвайте инструкциите на производителя.

 

Фотьойл ONE BAR – елемент 1

Стол ONE BAR – елемент 2

Табуретка ONE BAR – елемент 3

Аксесоари за ONE BAR 

Вашият коментар