Как можете да получите поръчаната от вас стока?

Фирмата предлага на своите клиенти няколко атрактивни начина за получаване на направените от тях поръчки. На място в нашия офис, доставка с куриер, директно до вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерска фирма Еконт .

Как можете да получите поръчаната от вас стока?

Фирмата предлага на своите клиенти няколко  начина за получаване на направените от тях поръчки – на място в нашия офис, доставка с куриер до адрес или офис на куриер. За доставки се използват услугите на куриерска фирма Еконт.

  • Доставка с куриерска фирма Еконт. Срок на доставка – до 2 работни дни. Доставката с куриер обикновено отнема до 2 работни дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. 
  • Взимане на място – преди да вземете продукта, трябва да получите потвърждение.

Как можете да платите поръчаната от вас стока?

Фирмата предлага на своите клиенти няколко начина за заплащане на направените от тях поръчки. На място в нашия шоурум, с наложен платеж, с карта или по банков път.

  • Плащане на място в нашия шоурум
    Плащате при получаване на продуктите в нашия офис на адрес: гр. София, бул. Черни връх 172. Можете да платите в брой или с карта.
  • Плащане на куриера при доставка на стоката (наложен платеж)
  • Плащане с карта. Бързо и лесно правите плащане с кредитна или дебитна карта.
  • Плащане с банков превод
    Имате възможност за заплащане на поръчаната от вас стока чрез банков превод, като при финализиране на вашата покупка се изписва сметката на която трябва да преведете общата стойност на поръчката ви. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

Данни за плащане:

Пощенска банка
IBAN: BG29BPBI79401091558801
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: „Ендерс Трейд“ ООД

Ендерс Трейд ООД
София, бул. Гоце Делчев № 98
ИН по ЗДДС: BG203254002