FAQ

Имате възможност да изберете от три вида бутилки за битова газ: газова бутилка с ъглов кран 27 литра, газова бутилка “Джъмбо” 27 литра, газова бутилка с ъглов кран 10 литра

Важно! Редуцир вентилът трябва да е за ниско налягане. За газови уреди които работят с 30 mbar налягане. Размер на щуцера за маркуч: Ф10 mm.

Размерът на  маркуча: 1/4 “ или Ф6,35 mm. За лесното свързване на редуцир винтила с маркуча е необходимо редуцир винтила с ниско налягане да е с подобни характеристики ( ф7, ф8,ф10 ) 

На всеки 5 години газовият маркуч трябва да бъде проверяван от професионален сервиз. Най-малко веднъж в месеца и при всяка смяна на газовата бутилка проверявайте газовия маркуч за пукнатини и увреждания. 

Уредите на Ендерс се доставят старателно подредени в кашон в не сглобено състояние. Всеки уред е снабден с книжка за монтаж. 

Съхранявайте упътването за бъдеща употреба.

Преди да пуснете Вашия уред, прочетете упътването внимателно и следвайте инструкциите за монтаж по описаната последователност.

Всички уреди са с гаранция 24 месеца.

При връщане стоката трябва да не е използвана, няма следи от употреба или промени, да е с оригинална опаковка, с оригинални етикети.